6 juli, Ekenäs.

Som vanligt så stämmer inte väderprognoserna. Det som tidigare sett ut som tio dagar med blåsväder har nu försvunnit. Dock såg onsdagen fortfarande ut att bli en riktigt regnvädersdag, vilket också redan bekräftades mitt i natten mellan tisdagen och onsdagen. Det lät som vädergudarna valt att placera Niagarafallen rakt över Hopplatofflan.

När vi vaknar på morgonen så regnar det fortfarande och utsikterna är att det skall regna hela dagen. Då vi har bilen stående på hamnens parkering så bestämmer vi oss för att göra en bilutflykt till Timmernabben och sedan ta oss tillbaka till Ronneby längs småvägarna längs med kusten. Vi stannade till i Pataholm, Sveriges minsta köping, och fascinerades av det storslagna i detta lilla samhälle.

IMG_2648 IMG_2649

Väl tillbaka i båten så fyllde vi på våra matförråd för att kunna ge oss iväg imorgon. Förutsatt att väderprognosen stämmer eller blir bättre än förutspått.

DSC_0067

Solen tittade i alla fall fram nu på kvällen, så hopp finns!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.