4 juli, Karlskrona.

Axels favorit här i Karlskrona är fortfarande Marinmuseet. Ebba har väl inte riktigt varit intresserad av detta museet tidigare så alla blev lite förvånade när hon plötsligt ville följa med dit. Efter några trevliga timmar på detta intressanta museet så vandrade vi tillbaka till båten, lite zick-zack för att leta efter geocacher på vägen.

DSC_0034

Senare på eftermiddagen gick Ebba och Åse till Gylles konditori och köpte en prinsessbakelse som Axel och Ebba senare på kvällen delade på. Enligt utsago var det den godaste prinsessbakelsen de någonsin ätit.

Väderprognosen ser väl inte så kul ut de kommande dagarna. Det utlovas regn och massor med vind 10 dagar framåt. Som vanligt får man ta prognoserna med en nypa salt och själv bilda sig en uppfattning om vädret. Efter mycket övervägande kände vi att istället för att fortsätta österut i skärgården, och riskera bli inblåsta i Torhamn eller Stenshamn på Utlängan, så  går vi nog tillbaka till Ekenäs imorgon. Men det var lite det som var vitsen med att hyra en plats i Ronneby. Det är en bra utgångspunkt att utforska Blekinge från. Vi får se vad väderprognosen säger imorgon.

Det här inlägget postades i Bakelse, Blekinge, Vid bryggan. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 4 juli, Karlskrona.

 1. Anne-Lise Lindberg Sjödin skriver:

  Hej på er där i båten!
  Så roligt att läsa om Blekingekusten och era upplebelser.
  Idel bekanta platser för mig som bott i Blekinge i 16 år.
  Kramar
  Anne-Lise o Paul (som hälsar från en byggnadsställning utanför)

Kommentarer är stängda.