16 juli, Ekenäs.

Idag packade vi ihop det sista och städade ut båten för återgå till jobbet ett par veckor. Vi får se var nästa semesterperiod tar oss, men det var ju så vi planerade det när vi valde att hyra plats i Ekenäs. Att slippa den tråkiga transportseglingen och komma ut i skärgården direkt.

Innan vi säger hej till Hopplatofflan så passar vi också på att säga hej då till den familj med skäggdoppingar som gjort oss sällskap vi bryggan nästan ända sedan vi tog hit båten i maj. Då var det sju medlemmar i familjen Dopping men under månaderna som gått har två ungar försvunnit. Förmodligen är det någon av de stora gråtrutarna som passade på när ungarna var riktigt små. Hoppas de är kvar när vi kommer tillbaka om två veckor.

Det här inlägget postades i Blekinge, Vid bryggan. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 16 juli, Ekenäs.

  1. Liv skriver:

    Tack för bloggen för de här två veckorna, det är roligt att följa er!

Kommentarer är stängda.