1 juli, Ekenäs.

Direkt efter jobbet satte vi oss i bilen och styrde mot Ronneby. Endast ett kort stopp i Hörby för att äta kvällsmat innan vi fortsatte mot Ronneby. Väl framme vid hamnen i Ekenäs började vi bära ut alla grejor till båten. Även om vi tidigare hade bunkrat båten och i princip hade packat ner alla kläder så blev det ändå tre turer med saker från bilen på parkeringen till båten.

Snart insåg barnen att det faktisk var varmt i vattnet, termometern visade på 20,7 grader i vattnet, så ett litet dopp var de tvungna att ta och efter det ville de inte sluta att bada. Det skulle göras bomben, hoppas med huvudet före och ett antal andra konstiga hopp tills de blåa av kyla insåg att det nog var dags att klättra upp för badstegen och avsluta kvällens badmaraton.

Det här inlägget postades i Ronneby, Vid bryggan. Bokmärk permalänken.