11 – 12 juni, Ekenäs.

Denna helg passade barnen och jag på att köra upp till Ronneby igen. Ytterligare lite småsaker att fixa i båten. Samtidigt så fick barnen möjlighet att utforska omgivningarna, både på land och till sjöss. Det blev också ett ofrivilligt bad när Ebbas nyfikenhet gjorde att hon råkade lämna gummibåten med huvudet före. Men hon hade koll på läget. Snabbt bort till badstegen och sen upp och på med torra kläder. Sen var det full rulle igen. Det märks att båda barnen har en väldigt bra vattenvana nu. De är inte rädda för att trilla i och om det skulle slumpa sig att man ändå gör det så hanterar de det bra då med.

På vägen tillbaka till Malmö så passade vi på att stanna till vid Naturum i Kristianstad. Vi fick en trevlig guidning runt då vi var nästan helt själva där. Sen avslutade vi helgen med en riktigt stor glass.

Det här inlägget postades i Östersjön, Ronneby, Vid bryggan. Bokmärk permalänken.