6 maj, Limhamn – Skovshoved.

Efter att ha sovit över i båten så gav vi oss iväg klockan 06.50 med siktet inställt mot Skovshoved och en dag på Bakken. Barnen sover framme i sina kojer. Vinden är obefintligt. Järngenuan jobbar på i lugnt tempo och tar oss fram i 5 knop. Plötsligt bryter 2 eller 3 tumlaren ytan ett tiotal meter från båten. Vi ser att fiskstim slår i ytan så det är väl frukostdags för tumlarna.

IMG_2486 IMG_2489

Lite över tio är vi framme i Skovshoved och hittar en plats rätt så långt in i den norra halvan av hamnen. Efter att vi fixat lite pick-nick att ta med oss så börjar vi vår vandring mot Bakken. Framme så utrustas barnen med var sitt åkband och får besked att åka tills de blir gröna i ansiktet eller tills de inte orkar mer. Gissa om vi blev förvånade när de efter tre timmar säger att de inte vill åka längre. Det är inte kul. Vi gissar att de har vuxit ifrån Bakken.

På vägen tillbaka till båten passerar vi en djungellekplats som tydligen var rätt kul. Fast inte lika kul som Bakken.

Det här inlägget postades i Bakken, Danmark. Bokmärk permalänken.