11 augusti, Ekenäs – St Ekön – Byrum.

Vi vaknade tidigt och stack iväg till St Ekön direkt efter att vi varit borta vid servicebryggan och tömt toatanken. Det är en fin morgon och det blåser kanske 5 m/s. När vi kommer dit så är det ingen vid hamnen så vi kan välja var vi vill lägga oss. Vi tar innersta bojen på östra sidan av den lilla hamnen för att få lite sjölä. Barnen vaknar och vi äter frukost i sittbrunnen i den fina morgonsolen.

DSC_0297 DSC_0302

Efter det så passar vi på att utforska ön lite innan det utlovade regnet skulle komma efter lunch. Med regnet kom vinden. Det blåser 12-13 m/s och vinden går över på nord. Inte den bästa vinden där vi ligger men den avtar lika fort som den kom och går tillbaka på väst-sydväst.

DSC_0320 DSC_0341

På kvällen lämnar vi St Ekön och går till kryssarklubbens boj vid Byrum. Det blir en fantastiskt fin kväll med solnedgång i väster och månen i öster.

Det här inlägget postades i Blekinge, Kryssarklubbens boj, Ronneby, Segla. Bokmärk permalänken.