6 augusti, Gilleleje

Sovmorgon! Trodde vi……lite efter åtta kom hamnfogden och knackade på båten. Tydligen var vi en av två som fått fel klistermärke och han kunde inte se om vi betalt hamnavgiften eller inte. Vädret var strålande och vi hade bestämt oss för att stanna ytterligare en dag i Gilleleje.

Åse och Jim turades om att promenera ut på Nakkehoved. Här ligger många finna hus längs havet. Dock var många till salu. Så spekulerar man på ett hus med utsikt över södra Kattegatt och Kullen så då kan det kanske vara något.

DSC_0597 DSC_0603

Sen blev det krabbfiske och rodd med gummibåt och massor av bad i havet……. som fortfarande är salt. När kvällen la sig så åkte grillen fram och vi åt grillad korv (fantastisk korv som vi köpt i Helsingör) och kotletter.

DSC_0595 DSC_0609

Det här inlägget postades i Danmark, I hamn, Sommar. Bokmärk permalänken.