2 augusti, Norreborg

Idag låg vi kvar i Norreborg. Med hyrda gula cyklar for vi på förmiddagen runt på Ven. Axel ville givetvis besöka Uraniborg och Tycho Brahe museet. Vi var också förbi den lila lanthandeln för att komplettera vårt matförråd lite men utbudet var inte så stort så det mesta får vänta tills vi kommer till en annan hamn. Lite bad hann vi också med.

DSC_0572 DSC_0574

Vi råkade också ut för en smärre kollision i hamnen då en dansk Hobie Cat skulle kryssa ut men tvingades väja för en annan båt som backade ut från sin plats. Hobie Caten körde rakt in i Hopplatofflan med sitt bogspröt. Som tur var väger inte Hobie Caten speciellt mycket och de hade inte hög fart. Turligast av allt bogsprötet träffade på relingslisten.

Det här inlägget postades i I hamn, Öresund, Skåne, Sommar. Bokmärk permalänken.