31 juli, Ebeltoft.

Ännu en blåsvädersdag i Danmark! Vi ligger kvar här i Ebeltoft och passar på att sova lite längre idag. Frukostfrallor med brieost, dansk påläggschoklad och ost och apelsinmarmelad dukas fram i sittbrunnen.

Vi behöver ännu en gång fylla på våra matförråd, det känns som vi mest bara äter och sover. Promenaden till den lokala Fötexaffären är en bit och vi har tidigare burit maten i våra ryggsäckar men nu funderade vi på om vi skulle kunna hitta en hopfällbar pilsnerkärra. På väg till den lokala båttillbehörsaffären, som bara den är värt ett besök i Ebeltoft, ser vi att byggvarumarknaden vid hamnen faktiskt skulle kunna tänkas ha pilsnerkärror. Lyckan står oss bi och vi hittar en robust kärra som inte är några problem att stuva undan.

Premiärturen, lastad med mat och dryck från Fötex, gick alldeles utmärkt. Nu skall vi bara fundera ut om vi kan sy någon stor påse till den för att lättare lasta matpåsarna på kärran.

Mycket bad och geocaching blir det också idag. Imorgon skall det inte blås alika mycket så vi får väl se om vi kommer vidare på vår tur.