Semester, badtur och logistikproblem.

Semestern har börjat men på grund av lite logistikproblem så kunde vi inte transportsegla Hopplatofflan till Varberg som vi tänkt oss. Meningen var att resten av familjen skulle ansluta där för vidare segling upp till Göteborgs södra skärgård och sedan över till Skagen. Så vi planerade om och kom på att om vi tog första etappen till Gilleleje och sedan därifrån till Grenå så skulle vi knappt förlorat någon tid trots att vi seglade iväg någon dag senare än planerat.

Så tänkte vi tills vi kollade på SMHI och konstaterade att det skulle bli två dagar med tuff kryss om prognoserna håller i sig. Vi får helt enkelt fatta ett beslut på måndag om vart vi skall ta vägen i sommar.

Oavsett så passade vi på att ta en badtur på lördagen.  Det var fantastiskt väder runt 22 grader varmt och ingen vind. Vi kastar ankare utanför Sibbarp och efter en koll på termometern som visar 18 grader så badas det flera gånger.

Väl i hamn så lastas de sista sakerna ner i båten och den klargörs för att segla iväg på måndag…..sen får vi se om det blir norrut eller söderut, men Danmark blir det i alla fall!