9 juli, Motorreparation del 2, Stege.

Problem med internetuppkopplingen på morgonen gjorde att vi levde lite i ovetskap om när motorn skulle kunna vara klar. Därför blev vi väldigt glada när Per från Sydsjällands Ship Service ringde och sa att han skulle komma inom en halvtimme. Växellådan på S-drevet monterades ihop och alla slangar och anslutningar skruvades åter fast. Lite jobbigt var det att få tillbaka motorn på tappen till S-drevet men efter några försök så lyckades det. Sen var det dags att bulta fast och provstarta motorn.  Den fungerade. Både fram och back och friläge.

Vädret är inte riktigt kul idag med vindar upp till 22 m/s och en hel del regnande. Vi skall nu festa till det lite att motorn åter fungerar. Det blir förmodligen hemlagad pizza och jordgubbar, chokladpudding och vispgrädde som efterrätt.

Förmodligen kommer vi inte härifrån imorgon heller för det skall blåsa nästan lika mycket då. Men det får vi se imorgon.

Det här inlägget postades i Danmark, Inblåst, Motorhaveri, Öresund, Semester, Stege. Bokmärk permalänken.