22 juli, Juelsminde.

Nu är vi inne på den tredje semesterveckan. Redan i torsdags så började väderprognoserna nämna att det kunde bli en hel del regn idag. Så det var mer eller mindre planerat att vi skulle ta en lugn dag i Juelsminde och vänta ut regnet. Vi har knappt två veckor kvar på semestern och har så smått börjat att söka oss österut. Vi kommer med all sannolikhet att ta vägen norr om Själland och ner genom Öresund från norr.

Innan regnet kom vid 12-tiden idag, så var Åse och jag uppe och tog en promenad upp på den lilla gågatan här i Juelsminde och handlade lite gott bröd till lunchen och en god kaka till eftermiddagskaffet.

När regnet väl kommer så ägnar vi oss att läsa, spela brädspel, lägga pussel och titta på film. Regnet skall snart upphöra och morgondagen ser, så här långt, bra ut i väderprognosen. Vi kommer förmodligen att ta oss till Samsö för att därifrån ta oss in i Öresund. Men säkert vet vi först imorgon när vi vaknar.