12 augusti, Råå – Skovshoved.

Vi kom iväg vid halv åtta tiden och kunde strax sätta segel för en fantastisk slörsegling mot Skovshoved. Lite gråmulen himmel men annars behagligt väder följde oss på vägen. När vi kommer fram till Skovshoved, vid halv elva, så känner vi inte riktigt igen hamnen. Det är fem år sedan vi var här sist. Nu har man byggt ut hamnen till dubbel storlek. Ja visst arbete pågår fortfarande. Vi hittar en plats någonstans i mitten av hamnen.

Efter lunch så tar vi på oss ryggsäcken som är fylld med dricka, mackor och frukt och börjar den efterlängtade, av barnen mest, vandringen till Bakken. Vi är framme runt halv ett och efter att Axel och Ebba fått var sitt turband/åkband så åker de tills de inte orkar mer.

IMG_2173 IMG_2175

Ett par av attraktionerna åkte de tio gånger. Det var mest de olika berg och dalbanorna som lockade. Trötta så vandrar vi åtta timmar senare tillbaka till Skovshoved. Tillbaka till Hopplatofflan för att få en natts välförtjänt sömn.

Det här inlägget postades i Danmark, Segling, Semester. Bokmärk permalänken.