Snart semester 2015.

Den här helgen har gått i ”listornas” spår. Efter ett antal års semestersegling så har vi bra koll på vad som behöver finnas i båten. Till stor hjälp är givetvis checklistorna. Igår fick vi inhandlat och stuvat in all mat som inte är färskvaror. Idag kom alla kläder ner i båten.

Vi passade också på att provbo båten natten mellan lördag och söndag. Det har genom åren visat sig vara rätt så bra för hela familjen då det faktiskt är en relativt stor omställning från vardagslunken. Alla skall hitta sina platser och sitt lilla krypin där man kan få lov att vara ensam samtidigt som ett gäng nya regler alltid följer med livet ombord på båten.

Barnen verkar i alla fall snabbt vänja sig vid båten, vi vuxna bekymras nog mest över att vi inte riktigt kommer ihåg var kaffekannan skall stå.

Det här inlägget postades i I sjön, Semester. Bokmärk permalänken.