24 maj, Limhamn – Dragör

Idag bar det iväg till Dragör igen. Det regnade på morgonen men när vi kastade förtöjningarna så var det bara ett grått molntäcke utan nederbörd. Det blåste 4-5 m/s från nordväst vilket gjorde överseglingen till Danmark väldigt behaglig.

Väl förtöjda i Dragör så tittar solen fram och vi passar på att ta en tur upp i Dragör Gamle by. Vi har varit här många gånger men man blir ändå alltid fascinerad av de fina husen med stråtak. Ebba provade på att vara fotograf också. Det är hon som tagit bilden av den danska flaggan.

DSC_0238 DSC_0239 DSC_0240 DSC_0241 DSC_0242 DSC_0244

På eftermiddagen gick Axel, Ebba och Åse iväg och tog årets första dopp i havet! Kvällen bjöd på pizza (igen) lagad i vår båtugn.

Det här inlägget postades i Danmark, Öresund, Segling. Bokmärk permalänken.