14 september, Dragör – Limhamn

När vi vaknar ligger daggen över hela båten och det känns lite rått inne i båten. Värmaren får göra en liten insatts innan solen börjar värma ordentligt.

Efter frukost vil Ebba mata änderna. Hon spanar länge och försöker locka hit dem med kvack-ljud och bröd smulor. Till siste dyker de upp.

IMG_2417 IMG_2418

Efter det så blir det ännu en tur till badplatsen och en liten geocachjakt. Sen måste vi ju upp i byn och besöka glassaffären. Nöjda sitter all apå kajkanten i Dragör gamla hamn och äter glass. Solen skiner och än har det inte börjat blåsa.

Efter lunch så börjar det blåsa lite och vi beger oss åter mot Limhamn. Med seglen satta så gör vi 6-7 knop. Innan vi går in i hamnen kastar vi ankare utanför Sibbarb och passar på att bada ytterligare en gång.

Det här inlägget postades i Danmark, Öresund, Segling, Sommaren 2013. Bokmärk permalänken.