19 juli, Varberg

Idag blåste det – igen – det blåste mycket. När man sitter här i sittbrunnen och tittar tillbaka på veckan som varit så var det definitivt rätt val vi gjorde när vi seglade ifrån Gottskär mitt i natten här i början på veckan. Hade vi inte gjort det så hade vi förmodligen fortfarande legat inblåsta i Gottskär.

Idag är det dags att städa ur båten och plocka ihop de sista sakerna som skall upp i bilen. Innan vi lämnar Hopplatofflan i Varberg så passar vi på att ta ett sista dopp i Kattegatt. Axel vill knappt gå upp ur vattnet. På vägen tillbaka till båten måste vi också äta en liten avskedsglass.

Även om vädret har varit lite si och så så har det varit en skön semester och vår nya båt är vi mycket nöjda med. Det är en trygg och stabil båt med många bekvämligheter ombord, kanske lite väl mycket men det är lätt att vänja sig.

När vi sätter oss i bilen och styr tillbaka mot Malmö så ligger Hopplatofflan tryggt vid bryggan med extra stormförtöjningar. Alla kranar och ventiler är stängda. Vi kommer snart tillbaka igen!

Det här inlägget postades i Sommaren 2013, Varberg, Västkusten. Bokmärk permalänken.

1 svar på 19 juli, Varberg

  1. Liv skriver:

    Härlig blogg, tack för alla inlägg! Har varit jättekul att följa er o att se alla fotona. Kram från oss i montreal

Kommentarer är stängda.