18 juli, Hanö.

Vinden tilltog under morgontimmarna och byggde upp under dagen. Det blåste tidvis 16 m/s från nordväst. Det visste vi redan om, att det skulle blåsa på söndagen, när vi kom igår och valde därför att lägga oss med fören mot vindriktningen och långt inne i hamnen i lä av den västra piren. Just nordvästvinden kan vara rätt så stökig i Hanö hamn och det blev det också under dagen och kommande natt.

Men innan dess så gick vi alla iväg för att leta lite geocachar. Vi hade ett par kvar att leta efter på Hanö och idag siktade vi in oss på ett par mer otillgängliga cachar samt en myst. Vi hittade två utav tre, den sista kunde vi nog ha plockat men det satt en familj och fikade bara ett par meter från gömman så det får bli en annan gång.

På vår runda så såg vi massor av rådjur och på vägen tillbaka till hamnen så hittade vi en flock som bara stod några meter från vår gångväg.

Annars så har denna blåsiga söndag gått med att läsa böcker och spela spel.