En Glad Påsk.

Vi har all anledning att vara glada under påskhelgen. Vi fick tvättat och vaxat båten och till och med bottenmålat henne. Det enda som är kvar är att bottenmåla S-drevet och området runt S-drevet så fort verkstaden har fått allt på plats i ”motorrummet”.
I år spädde jag ut bottenfärgen extra mycket då jag tyckte att det faktiskt fanns rätt så mycket färg kvar sedan året innan. Vi letar fortfarande efter ett mer miljövänligt sätt att skydda undervattenkroppen från havstulpaner och annan påväxt men har än så länge hittat något som på ett bra och miljövänligt sätt ersätter bottenfärgen.

Madrasser mm har även det kommit på plats och nu kan det inte gå fort nog till sjösättningsdagen. Planen är att vi skal kunna få på masten samma dag som vi sjösätter men där har vi ju ibland fått backa pga vädergudarna.

Sen hoppas vi också att segelmakaren är klar med storseglet lagom till sjösättningen så att Hopplatofflan blir helt seglingsklar så fort som möjligt.