23 juli, Prästö.

Vi har valt att stanna några dagar i Prästö. Dagen började med att Axel och jag vandrade iväg ett par hundra meter i västlig riktning där det finns både en Netto och en Meny-affär. Lilla Prästö har faktiskt fyra dagligvaruaffärer men dessa två är de som ligger närmast hamnen- Mejerivarorna och bröd börjar igen ta slut och behövde fyllas på.

Sen var det dags att plocka en geocache ute i Holländerskov på andra sidan av hamnen. Det blev en fin promenad förbi Nysö gods, där Thorvaldsen samlingarna finns, och vidare ut på landet. Så småningom blev stigen smalare och smalare och mer otillgänglig med fler brännässlor. Till sist kom jag fram och hade en fin utsikt över hamnen . Återigen hade det varit kul att ha med sig två cyklar för här finns en hel del att se runt om Prästö.

Efter lunch passade Ebba och jag på att ta de geocacher som låg närmast hamnen. Vi hittade alla tre och samtidigt fick Ebba se lite av Prästö.

I eftermiddag kommer den nya domen om vi svenskar är välkomna i Danmark eller inte. Vi får se hur vi gör om de igen stänger gränsen men vi har i alla fall på oss fram till lördag att ta oss in på svenskt farvatten igen.

Det blev också tid och väder till att ta det lugnt och ligga i hängmattan med en bra bok och en skål med chips.