23 juli, Tromtö Nabb.

Vi stannade ytterligare en dag på detta favoritställe.

Ebba har planerat en 3-kamp bestående av geocaching, studsa volleyboll och ta sig på SUP:en runt en boj.
Den första grenen vann Åse då hon både hittade geocachen och lyckades klura ut hur man öppnade den. 1 poäng till Åse!
Nästa gren var att studsa en volleyboll så många gånger som möjligt. Det var Axel som vann den grenen. 1 poäng till Axel.
Sen skull man, på en SUP, ta sig runt en boj. Åse gjorde det på 0,53,12; Ebba klarade det på 0,53,03; Jim gjorde distansen på 0,55,18 och Axel klarade av sträckan på 1,12,02. Men på grund av kreativitet och stilpoäng, han hoppade i sjön och bogserade SUP:en runt bojen istället för att försöka balansera på den, så han ytterligare 0,25 + 0,25 poäng.

Slutresultatet blev alltså 1:a Axel med 1,5 poäng, 2:a Åse och Ebba 1 poäng och Jim 0 poäng. vinnaren fick en chokladkaka och tvåan en påse bilar.

Tromtö Nabb är et helt underbart ställe och vi hade säkert kunnat stanna fler dagar om det inte var för att maten börjar ta slut efter fyra dagars frånvaro från civilisationen, om man kan säga så. El har vi haft så det räcker och blir över. Vattnet har också räckt längre än förväntat men maten var det värre med. Samtidigt så planerade vi egentligen inte för mer än fyra dagar ute i ankarvikarna.