Tre projekt klara.

Det har varit en bra helg. Tre småprojekt har blivit klara. Det var faktisk de enda fixarprojekten vi hade på listan i höstas, sen har det tillkommit ytterligare ett under vintern – vi tänkte sätta båtnamnet i fören också men det gör vi först när vi har tvättat och vaxat båten.

Ventilen till hålltanken blev till sist bytt efter väldigt många svordomar. Förlängningshyllsan hade fastnat på kulventilen och gick inte att få loss och om inte hylsan lossnade så gick det inte att vrida runt kulventilen så att jag kunde få av den. Till sist fick jag borra sönder hylsan och så småningom gick det att knäcka av den. Sen tog det inte lång tid att plocka bort den gamla ventilen och att sätta dit en ny. Nu får vi hoppas att den här håller något längre än den förra.

Locket på stickkontakten vid pentryt hade också gått sönder men det gick snabbt och enkelt att byta det.

Sen gav ljusarmaturen vid pentryt upp i höstas. Vi kunde inte hitta en liknande som hade LED-belysning. Till sist hittade vi en ljuslist som var betydligt längre än den gamla belysningsarmaturen och som gav bättre ljus.
Vi får ha den tills vi hittar en bättre lösning.

På tisdag slår de på vattnet på hamnplan och sen kan vi på riktigt börja med vårputsen av Hopplatofflan.