Året är till ända och båten är klar!

Nu är Hopplatofflan reparerad enligt konstens alla regler på ett seriöst varv där vi har haft nära kontakt med varvspersonalen under reparationstiden och där allt har dokumenterats i skrift och på bild. Vi har varit förbi och hälsat på Hopplatofflan ett par gånger och nu för någon månad sedan så kunde vi sätta på vintertäckningen och placera ut torrbollarna inne i båten. Nu skall hon stå på varvet fram till april månad  och sen tänker vi segla hem henne till Limhamn.

Nu ser vi fram emot säsongen 2019 och de seglatser som planeras då. Vi vet säkert att vi inte kommer att segla i Blekinge 2019. Även om det har varit en tidvis tråkig resa så har vi ändå fått träffa jättemånga vänliga och hjälpsamma människor och genom att ”hitta grundet” så har vi förmodligen själv hjälpt andra seglare i Blekinge att inte segla på det aktuella grundet. Sjöfartsverket har reviderat i sitt sjökortsunderlag.

Med detta så vill vi passa på att önska er alla (utom en) som följt denna säsongsbloggen Ett Riktigt Gott Nytt År!