18 maj, Limhamn – Kastrup Lystbådhavn.

Långhelg! Visserligen skulle Åse jobba lite på morgonen men vi kom ändå iväg vid klockan 11. En svag motvind möte oss på vår väg ner mot Öresundsbron. En perfekt ursäkt att testköra motorn efter höstens stora motoröversyn. Väl under bron rullade vi ut genuan och stängde av motorn. Det blev en riktigt fin segling till Kastrup.

Klockan 13 låg vi förtöjda i den norra hamnen vid den norra piren med badstranden precis bredvid oss. Personligen tycker jag nog att det fortfarande är för kallt i vattnet för bad men det fanns några modiga som trotsade vattentemperaturen.

Då vi kom iväg lite hastigt i förmiddags så fick vi inte riktigt med all mat som behövs så vi plockade fram cyklarna och trampade iväg till Netto borta vid flygplatsen. Efter att vi handlat vad som behövdes blev det sen lunch. Sen insåg vi båda att vi nog blivit lite trötta av dagens lilla segling. En liten tupplur på maten med andra ord.

På kvällen tog vi en promenad längs den konstgjorda ön som ligger strax norr om hamnen. När vi kommer tillbaka till båten efter nästan sju kilometers promenad så känner vi oss rätt så nöjda med dagen.

Vi stannar nog här imorgon också men som vanligt får vi fatta det beslutet när vi vaknar imorgon.