3 augusti, Karrebæksminde.

Idag började dagen med ”hotellfrukost” med frallor, marmelad, påläggschoklad, fil, yoghurt, te och kaffe mm.

Det skulle bli varmt idag så vi började med att ta vår kombinerade promenad och cykeltur till klinten söder om Karrebæksminde. Tjejerna började med att promenera motsols och så cyklade Åse och jag medsols. När vi möttes så tog tjejerna cyklarna och vi andra fortsatte med en promenad. När alla var tillbaka i båten så gick vi till stranden för att bada. Det var riktigt skönt! Man hade kunnat ligga i vattnet hela dagen.

Sen var det träning i knopar, frågesport om nautiska termer och fakta som avslutades med att de som ville kunde hissas upp i masten för att beundra utsikten över Karrebæksminde.

Mer bad, kvällsmat och därefter lite tennis sen börjar alla bli trötta. Imorgon bär det iväg till Vordingborg. Det ser inte ut att bli så mycket vind så vi skall passa på att tanka båten innan vi sticker.