1 juli, Tjärö

Då är vi inne i juli månad och fortfarande glest med båtar, visserligen har våra båtgrannar vid bryggan bytats ut mot tre danska båtar. Vi har bestämt oss för att stanna kvar en dag till här på Tjärö. På förmiddagen utforskade vi den norra delen av ön. Annars har det varit en lugn dag med mycket bad, trots att det fortfarande inte är speciellt varmt i vattnet, och rodd med gummibåt. Ebba tappade två tänder så nu väntar hon spänt på att tandfén skall hitta hennes tänder nu när vi inte är hemma.

DSC_0453 DSC_0444 DSC_0461 DSC_0462
På kvällen kommer det in en båt med barn i Axel och Ebbas ålder ombord. Genast skall det fisks maneter. Vi har inte träffat på speciellt många barnfamiljer nu när vi varit ute så det gäller att passa på när det finns möjlighet till lek och bus.

Det här inlägget postades i Blekinge, Östersjön, Sommar. Bokmärk permalänken.