Ny börjar säsongen så smått.

I helgen så var jag iväg till Hopplatofflan för att ta hem batterierna och se om de har tagit skada av urladdningen under vintern. Batterierna börjar ju också bli lite till åren så det kanske är dags att bytta dem snart.

Efter en del svordomar så fick jag ut alla fyra batterierna men insåg också att batteriboxarna verkligen var byggda utan ”glapp”. Batterierna var tvungna att plockas ut i rätt ordning för att överhuvudtaget kunna tas ut.

Vi har även beställt sjösättning i april och skall under mars månad se till att hon färdigställs så pass mycket så att vi kan segla hem henne. Påmastning och riggning samt oljebyte tar varvet hand om så när det är dags att segla hem henne så skall det bara vara att starta motorn, puttra ut ur hamnen, hissa segel och ta sikte på Limhamn.