27 juni, Stralsund.

Idag var det dags för Ozeanum i Stralsund. Efter frukost tog vi oss några hundratals meter bort till utställningen som är relativt nybyggd. Det är en väldigt fin utställning där vi tillbringade tre timmar som avslutades i den stora val-salen där kopior av olika valar hängde i taket. Intressant att se hur stora valarna är. Det är ju inget som simmar förbi en varje dag. Ungarna tyckte nog att vattenlekplatsen på taket bredvid pingvinerna var mest intressant. Ebba fick en liten pingvinkompis som ville leka med henne. När Ebba drog fingrarna över glaset till pingvinernas bassäng så ville en liten krabat hela tiden följa hennes finger.

DSC_0109 DSC_0115

Igår fick vi lappat ihop styrman Strömming. Med ett borr, en maskinskruv, en bricka och en mutter lyckades vi få plastknoppen till att hålla ihop så pass mycket att autopiloten borde kunna fungera. Vi får väl se om det fungerar när vi ger oss iväg.

Det här inlägget postades i Semester, Tyskland. Bokmärk permalänken.