Förord.

Jag hälsar dig välkommen till denna hemsida.
När jag en gång i tiden började med detta projekt så var det "bara" en hemsida och en inte särskilt bra sådan , men den var min. Min alldeles egen hemsida.

Det hela började 1994 när min yngre bror började att prata om något mystiskt och ofattbart som kallades för "internet".
Mina första trevande steg i detta nya media gjorde jag sent 1994. Jag blev väldigt snabbt fångad av detta fascinerande nätverk som bara tycktes växa och växa.Det kanske är lite fel att påstå att internet har blivit ett ljus i tillvaron men visst hittar man mycket kul här ute i cyberrymden.

Liksom nätet har vuxit så har mina hemsidor tagit näst intill gigantiskt format.Det är idag ett tungt arbete att uppdatera sidorna och därför har vissa delar sackat efter medan andra utvecklats betydligt fortare. Här trängs sidor som skapades en gång i början av 1995 med sidor som precis har kommit till. Det har faktisk blivit så mycket att jag inte tycker ordet hemsida kan beskriva det på ett korrekt sätt - hembok kanske vore lämpligare?

Varsågod, ta steget in i min bok!
 
 
 
 
 

Kapitel 1. 
Jag som mig själv. 
Båtbiten. 
Galleri Yggdrasil (Stängt). 


 

Kapitel 1.

 

Jag som mig själv.

Vem är det som gör allt detta? Tror han att han är något? Har han en skruv lös eller finns det en vettig ursäkt? Jag kan garantera att det finns många frågor men jag är också lika säker på att det finns få uttömmande svar.
Här hittar du det som jag skulle kalla en liten presentation av mig själv och kanske ett par ledtrådar som tar dig närmare sanningen om dessa sidor. Förvänta dig inte att du skall finna hela sanningen om mig. Nej, detta är endast ett par steg på vägen.
Så ta steget in!

 
 
 

Båtbiten.

Här presenteras helt enkelt båtbitar - material om segelbåtar och segling samt en och annan seriestripp med segelanknytning.
Funderar du på att renovera en träbåt? - Läs mer om vad det innebär.
Har du tänkt dig att kappsegla Själland runt?- Läs om mina eskapader under denna kappsegling (dikt eller verklighet - du avgör).
Det finns även en del annat intressant om gamla båtar. Mitt bildcollage, R.I.P., uppskattats väldigt mycket av mina besökare!
Båtbiten betraktar jag som ett avslutat kapitel. Här kommer i framtiden endast enstaka nya kåserier eller artiklar att publiceras men annars kommer det nog inte att förändras så mycket.

 
 
 

Galleri Yggdrasil (Stängt tillsvidare).

Galleri Yggdrasil är det senaste tillskottet i min hembok. Galleri Yggdrasil grundlades en tidig januaridag 1999. Efter att ha snubblat över ett fantastiskt grafikprogram, Bryce 2, så blev jag helt tagen av den värld som gick att skapa med detta programmet.
Den ena bilden efter den andra skapades och plötsligt satt jag där med ett antal 3D-bilder som jag tyckte var värda att visas upp för en större publik. Därför skapade jag Galleri Yggdrasil. Här publiceras bilder och grafik som jag kreerat med hjälp av Corel, Bryce 2 , 3D och 5, Poser 4 och andra intressanta grafikprogram.
Kliv in och njut av en annan värld!


 

Tillbaka till strommingen.se. 


Denna sida blev senast uppdaterad 2012-12-12.
 
Denna sida har godkänts av P.I.G. (Page Investigation Group).
P.I.G. rekommenderar en dos 6 till 7 gånger i månaden.
 
Copyright © 1995-2012 Jim Christensen.